Αρχείο κατηγορίας Announcements

Ανακοινώσεις που αφορούν γενικές πληροφορίες και καταστάσεις στην ΦΕΠΑ

Εστιατόριο 16/11

Το εστιατόριο από σήμερα 16/11 λειτουργεί με τις νέες κάρτες σίτισης, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος δεν έχει φέρει την κάρτα σίτισης από Ιπποκράτους στην Γραμματεία της ΦΕΠΑ δεν δικαιούται μερίδα, μέχρι να το κάνει!

Κάλεσμα ΣΟΦΕΠΑ

Κάλεσμα ΣΟΦΕΠΑ

Κάλεσμα ΣΟΦΕΠΑ

Σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ και το συντονιστικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα, καλούμε τους εστιακούς και φοιτητικούς συλλόγους να συμμετέχουν στη συγκρότηση της πρωτοβουλίας με αιχμή την φοιτητική μέριμνα την Κυριακή 14/11 στις 15.30 στο κάτω Πολυτεχνείο!

Δελτίο Τύπου 11/11/2015 ΣΟΦΕΠΑ

Τον τελευταίο χρόνο παρατηρούμε ότι η στάση ορισμένων μελών της εφορείας (καθηγητές, πρόεδρος, διευθυντής) είναι αντιδραστική και συχνά αντιπαραθετική ως προς τις αποφάσεις του συλλόγου. Αποφασίζουν, δηλαδή, αυθαίρετα για τους οικότροφους χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τις ανάγκες τους. Συγκεκριμένα, αφήνουν ζητήματα να εκκρεμούν, όταν αποχωρούν από διαδικασίες, στις οποίες η άποψή τους είναι αντίθετη με αυτή των οικότροφων που υπερασπίζονται τις αποφάσεις του συλλόγου. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, που είναι και το πιο αντιπροσωπευτικό, είναι αυτό των εστιακών μεταπτυχιακών-διδακτορικών. Με το έτσι θέλω έβαλαν σε ενιαία λίστα, εστιακούς προπτυχιακούς που έχουν κάνει αίτηση για εστία και ‘’εξωεστιακούς’’ μεταπτυχιακούς με την πρόφαση της αύξησης των δωματίων για τους προπτυχιακούς, κάτι το οποίο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, με βάση οικονομικά άτοπα.

Με αφορμή λοιπόν την στάση και την αποχώρηση των καθηγητών στην εφορεία της Δευτέρας 9/11, για την επανεξέταση των μεταπτυχιακών που διαμένουν ήδη στην εστία, ο σύλλογος συνεδρίασε στη Γενική του Συνέλευση την ίδια μέρα και πήρε αγωνιστική απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αποφασίστηκε για την Τρίτη 10/11 να ειδοποιηθούν όλα τα μέλη της εφορείας, ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία την επόμενη μέρα, Τετάρτη. Παρόλα αυτά, οι καθηγητές και ο πρόεδρος δεν εμφανίστηκαν, οπότε ο σύλλογος υλοποιώντας την απόφασή του, προχώρησε στην ολοκλήρωση της εφορείας από τους εκπροσώπους που είχε εκλέξει μετά τη Γενική Συνέλευση.
Μετά την πραγματοποίηση του συντονιστικού που διεξήχθη την Τετάρτη 11/11 αποφασίσαμε την Παρασκευή 13/11 να πιέσουμε τη διεύθυνση να κληρωθούν όλα τα δωμάτια (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών), ειδάλλως να πραγματοποιηθεί από εμάς, όπως είχε αποφασιστεί και στη συνέλευση.

Για να περιφρουρήσουμε τις αποφάσεις, τις θέσεις και τις κατακτήσεις μας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να είμαστε όλοι και όλες την Παρασκευή 13/11 στις 10:00 π.μ. στο σαλόνι της Α΄ Φ.Ε.Π.Α.

Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγου Οικότροφων Φ.Ε.Π.Α.

Αποτελέσματα Εισδοχών ΦΕΠΑ 2015

Παρατίθενται τα αποτελέσματα εισδοχών ΦΕΠΑ για το έτος 2015
των κατηγοριών: α) αλλοδαποί β) ομογενείς γ) προπτυχιακοί.

Οι αιτήσεις των μεταπτυχιακών δεν εξετάστηκαν στην τελευταία διαδικασία εφορίας και θα υπάρξει ενημέρωση, σχετικά με τα αποτελέσματα της εφορίας που θα κληθεί μες τη βδομάδα.

 

Η διαχειριστική ομάδα του efepa.gr δεν φέρει καμία ευθύνη από την κοινοποίηση των ονομάτων της λίστας. Ο σκοπός της κοινοποίησης είναι καθαρά ενημερωτικός, ωστόσο σε περίπτωση που θέλετε να μοιραστείτε κάποιον προβληματισμό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εφορία για τις αιτήσεις εισδοχών 9/11/2015

Την Δευτέρα 9/11 θα γίνει εφορία όπου θα εξεταστούν οι αιτήσεις εισδοχών για τα δωμάτια της ΦΕΠΑ! Εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία, μέσα σε 2 μέρες οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Η λίστα θα αναρτηθεί επίσης έξω από την γραμματεία της Α! ΦΕΠΑ (λογικά την Τρίτη).

Θα προσπαθήσουμε να έχουμε και εμείς όσο γίνεται σύντομα της λίστες για να σας το αναρτήσουμε εδώ!

Θα βγει ανακοίνωση για την ημερομηνία της κλήρωσης, αλλά θα σας ενημερώσουν και τηλεφωνικά από την γραμματεία.

Ομάδα efepa.gr