Πλυντήρια στη ΦΕΠΑ

41 Washing Machines

Πλυντήρια στη ΦΕΠΑ

Απανταχού Φεπίτες, διαμένοντες εις τις Α, Β, Γ, Δ εστίες προφανώς γνωρίζετε την ύπαρξη πλυντηρίων στις εστίες μας. Αυτό το κείμενο απευθύνεται σε όσους την αγνοούν, σε όσους δεν ξέρουν για τα πλυντήρια στη ΦΕΠΑ.

Πού βρίσκονται?

  • Στην Α βρίσκονται στο υπόγειο(-1), από το ασανσέρ στην πλευρά των ιατρείων (και για όσους δεν έχουν προσανατολισμό, όπως μπαίνεις στην Εστία στο δεξί ασανσέρ πατάς -1 και τσουπ στα πλυντήρια).
  • Στη Β στο ισόγειο, στη κουζίνα.
  • Στη Γ στο ισόγειο
  • Στη Δ στο ισόγειο, απέναντι από το σαλόνι, στο βάθος μετά τις σκάλες.

Τι επιλογές έχω?

  1. Κατόπιν διεκδικήσεως του Συλλόγου τοποθετήθηκαν κοινόχρηστα πλυντήρια/στεγνωτήρια και στις 4 εστίες. Η χρήση τους είναι δωρεάν! Μπορείς να τα ξεχωρίσεις από τα υπόλοιπα, διότι ξεχωρίζουν και σε μέγεθος (χωρητικότητα 10 kg) και είναι πιο καινούργια! (θα βρεις αναρτημένες οδηγίες χρήσης τους)
  2. Υπάρχει βεβαίως δυνατότητα να βάλεις και το δικό σου πλυντήριο στο υπόγειο, με δική σου ευθύνη όμως.
  3. Υπάρχουν πλυντήρια κοινής χρήσης (στην Α στον 1ο όροφο στο κουζινάκι), από πρωτοβουλία συνοικοτρόφων μας. Όποιος θέλει να τα χρησιμοποιεί πρέπει να καταβάλλει 10€. Από αυτά τα 5€ θα προορίζονται για τη συντήρησή των πλυντηρίων (εγγύηση) αν προκύψει βλάβη και τα υπόλοιπα 5€, μαζεύονται για την αγορά νέου πλυντηρίου. Αν στην περίοδο που χρησιμοποιεί κάποιος το πλυντήριο αυτό δεν χαλάσει, μπορεί όταν σταματήσει να το χρησιμοποιεί να πάρει τα χρήματα της εγγύησης πίσω. Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με το δωμάτιο Α1056.